Всеки човек е уникален. Вие със сигурност го знаете, но астрологията още един път го доказва!


астрология,astrology   Ние вървим по своя път и дори не си даваме сметка колко е важен всеки едни миг от живота ни. Сърдим се на съдбата за някои неща, които ни се случват а ние не искаме ги да приемем. Обвиняваме всеки – съпругът /а/, децата, началника, родителите си, приятелите си, познатите си, управляващите и изобщо всеки, за който се сетим.


   Нито за миг не се замисляме, че всъщност съдбата ни изпитва, за да променим посоката, в която се движим. Астрологията маркира живота ни и събитията, които ни се случват. Те се дават, за да променим тази посока. Налага се понякога да изместим преоритетите си от едни към други. Налага се да започнем да мислим по друг по-различен начин. Налага се понякога да променим себе си, а не целият свят както ни се иска всъщност!


   Има моменти в живота ни, когато се фокусираме върху кариерата, а всъщност много по-важно е да се вгледаме в личните си взаимоотношения или върху децата. Живота ни дава сигнали да се направим това, но ние все отлагаме, улисани в ежедневието, докато „съдбата” не ни принуди да го направим. Една астрологична консултация би могла да бъде много полезна доколко се движим по пътя, който ни е маркиран от звездите и доколко нашироко се простират възможностите ни за избор.


   Другото върху, което се чудим е защо имаме търкания с някои хора. Случвало ли ви се е без да сте астролози, за казвате: „Аман от Овни! Направо ме побъркват!” Е сигурно има причина затова. С всеки един човек имаме възможност да проверим съвместимостта си и да видим от къде идват трудностите. Можем ли да ги „заобиколим”, с кои черти от характера можем да направим компромис и с кои не.


астрология,зодиак

   Не е ли по-добре да имаме възможност да определим най-подходящият ден за сватбата си? Да знаем кога е подходящо да подписваме договори и кога не! Да знаем кога имате по-голям шанс и късмет!


   Услугите, които предлагам са:


   Анализ на рождената карта – психологически профил – темперамент, характер, навици, поведение, възможности за реализация в кариерата и финансите, семейство и деца.


   Прогностика – възможности, които би било добре да се използват в дадения период и области, в които човек среща трудности в осъществяването.


   Синастрия – съвместимост между двама души. Разглежда възможността за партньорство, областите и сферите от живота, в които нещата ще протичат по хармоничен начин и тези в които ще имат трудности.


   За астрологичната консултация е нужно за знаете рождената си дата, месец и година и точният час на раждане, както и местоположението на раждането.